Schilder Nunspeet

U heeft een woning, kantoor of winkel en zoekt een schilder in Nunspeet? Bosch & Nagelhout voert het schilderwerk graag voor u uit. Ons schildersbedrijf gevestigd in Nunspeet. Op een steenworp afstand dus!

Wie is Bosch & Nagelhout?

Schilderen, daar zijn we bij Bosch & Nagelhout in Nunspeet expert in. Ons bedrijf bestaat sinds 2016, maar onze medewerkers hebben al meer dan vijftien jaar ervaring in het schildersvak! Als modern, flexibel schildersbedrijf gaan wij voor een hoge kwaliteit. Onze schilders zijn echte vakmannen! Naast een hoge kwaliteit vinden we persoonlijke aandacht en garantie belangrijk. We komen dan ook bij u langs, of verwelkomen u graag op afspraak op ons kantoor in Nunspeet, op het nieuwe industrieterrein De Kolk.

Schilder in Nunspeet

Als schilder in Nunspeet en omgeving voeren wij binnen- en buitenschilderwerk uit. Dit kunnen woningen voor particulieren zijn, maar ook panden of woningcomplexen voor zakelijke opdrachtgevers. Daarnaast hebben wij de expertise om monumenten te onderhouden en restaureren.

Particulieren

Uw huis verfraaien, meer wooncomfort krijgen of de waarde van uw bezit behouden of vergroten – er zijn verschillende redenen om uw woning te laten schilderen. Wij verzorgen het schilderwerk van uw (nieuwbouw)woning, of dat nu binnen of buiten is. Zo kunt u ons bijvoorbeeld de woonkamer laten schilderen, maar ons ook inzetten voor houtwerk buiten, zoals de boeidelen of kozijnen. 

Zakelijk

Een nieuw kantoorpand? De receptie of showroom opfrissen met nieuw schilderwerk? Of het buitenschilderwerk laten onderhouden, zodat klanten met trots kunnen worden ontvangen? Bij Bosch & Nagelhout zorgen we dat uw zakelijke pand met recht een visitekaartje is. Ook kunt u ons inschakelen voor meerjaren onderhoudsplannen of bouwprojecten. 

Monumenten

Een monumentaal pand onderhouden of terugbrengen in de originele staat? Dat vraagt om twee dingen: expertise en vertrouwen. De expertise hebben we bij Bosch & Nagelhout in huis. En het vertrouwen? Daarvoor verwijzen we met trots naar onze projectpagina, waarop u zelf ziet aan welke monumenten wij mochten werken.

Laat u ons een monumentaal pand onderhouden of restaureren, dan kunt u er zeker van zijn dat wij voorzichtig en vakkundig te werk gaan. Bij het restaureren bijvoorbeeld kijken we altijd naar de oude verflagen en de mogelijke, historische kleuren die daaronder zitten. Vervolgens doen we herstelwerk en werken we met verf van zeer hoge professionele kwaliteit.

Offerte voor uw schilderwerk in Nunspeet

Meer weten over onze werkwijze als schilder in Nunspeet? Een offerte aanvragen voor uw schilderwerk in Nunspeet? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak en komen bij u langs.

Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en wij nemen contact met u op.

Meteen een afspraak maken? Bel ons! 0525 – 74 50 40

 

Ons werk zien? Bekijk onze projecten.

 

 

Uitgevoerde projecten

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Lees meer
Basisschool Het Octaaf in Elburg

Basisschool Het Octaaf in Elburg

Lees meer
Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Lees meer
Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Lees meer
700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

Lees meer
Renovatie Business Center Leusden

Renovatie Business Center Leusden

Lees meer
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina