Schilderwerk binnen


Zijn er beschadigingen aan uw kozijnen ontstaan of wilt u uw kozijnen schilderen? Wilt u uw keuken, woonkamer of slaapkamer helemaal opfrissen of restylen in een nieuw kleurenpalet? Begint uw trap lelijke slijtageplekken te vertonen? Wilt u uw wanden opnieuw laten stucen of behangen? De vakmannen van schildersbedrijf Bosch & Nagelhout B.V. staan voor u klaar. Als specialisten kunnen wij dit binnenschilderwerk snel en vakkundig voor u doen, zonder dat u ergens omkijken naar heeft. Wij weten hoe we overlast kunnen beperken tot een minimum. U kunt rekenen op waardevol en duurzaam onderhoud van uw woning, zonder het gevoel te hebben midden in een verhuizing te zitten.

Bescherming
Goed en gedegen schilderwerk is ook belangrijk voor de bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker bij gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk invloed heeft op de kwaliteit en duurzaamheid van uw buitenschilderwerk. Dus naast verfraaiing van uw interieur is kwalitatief schilderwerk ook van belang voor het onderhoud van uw pand.

Sfeer
Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in huis. Wellicht heeft u voor uw woning al bepaalde sfeer en/of een bepaalde kleurstelling in gedachten. Wij komen graag met u overleggen en adviseren u bij het bepalen van het juiste kleurschema. Aan de hand van de kleurstalen laten wij u zien welke kleurcombinatie de sfeer weergeeft die u in gedachten heeft.

Behangen
Wilt u uw wanden niet laten sausen of stucen, maar laten behangen? Bosch & Nagelhout B.V. kan uw wanden uiteraard ook behangen. Wij kunnen bij u thuis langskomen met behangboeken. Samen met u kijken we welk behang het beste past bij uw wensen en de sfeer in uw huis. Onze vakmensen hebben ruime ervaring met behangen en kunnen dit snel en vakkundig voor u uitvoeren. Wij behangen niet alleen de reguliere behangsoorten, maar ook zeer exclusieve soorten behang, scan- en fotobehang.

Uw huis schilderen aan de binnenkant? Schakel de vakschilders van Bosch & Nagelhout B.V. in. Bel ons vandaag nog. Wij maken graag een afspraak met u en komen bij u langs. Bel ons op 0525 – 74 50 40 of mail naar info@boschennagelhout.nl.

Delen via:

Direct een afspraak maken?
0525 - 74 50 40

Waarom kiezen voor Bosch & Nagelhout?

  • Vakkundig en professioneel team
  • Totaalservice voor binnen - en buitenschilderwerk, onderhoud, renovatie en glas
  • Onderhoudsadvies met meerjarenplan
  • Gegarandeerde kwaliteit en garantie tegen de juiste prijs

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina