Schilder Apeldoorn

Zoekt u een schilder in Apeldoorn? Of u nu een woning, winkel, kantoor of monumentaal pand in Apeldoorn wilt laten schilderen – uw bezit is bij Bosch & Nagelhout is goede handen.

Bosch & Nagelhout: schilder in Apeldoorn en regio
Wij zijn Bosch & Nagelhout, een modern en toonaangevend schildersbedrijf. Gevestigd in Nunspeet en in de hele regio werkzaam, en dus ook actief als schilder in Apeldoorn

Wij zijn expert in ons vak! We combineren vakmanschap en ambacht met kwaliteit en flexibiliteit. Geen klus is hetzelfde, en daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs. We stellen een offerte op en gaan na akkoord aan de slag. Onze ervaren schilders werken altijd met de hoogste kwaliteit professionele verf. Dit is dan ook precies waarom we standaard garantie geven op ons werk.

Schilderwerk in Apeldoorn? Dit doen wij
Voor eigenlijk elk soort schilderwerk in Apeldoorn kunt u bij ons terecht. Voor schilderwerk binnenshuis en buitenshuis. Van woning tot kasteel

  • Woningen
  • Villa’s
  • Monumentale panden
  • Appartementencomplexen
  • Kantoren
  • Bedrijfspanden
  • Utiliteitsbouw

Wij werken voor particulieren, bedrijven, wooncoöperaties en verenigingen van eigenaren. Voor gemeentelijke overheden, defensie en aannemers. Voor de grotere projecten kunnen wij een totaalpakket aanbieden. 

Ook voor behang en glas

Betrekt u een nieuw pand in Apeldoorn? Wij bieden een totaalservice: we zijn naast schilder ook behanger en glaszetter in Apeldoorn – een schilders- en afwerkingsbedrijf dus! Laat u onderhoud, renovatie of restauratie door ons uitvoeren, dan heeft u één aanspreekpunt. Wij maken vooraf een strakke planning, zodat alle werkzaamheden netjes op elkaar aansluiten en u zo min mogelijk overlast heeft.

Lage onderhoudskosten

Naast oog voor schilderwerk, hebben we oog voor preventief onderhoud. Zaak is om uw pand blijvend te beschermen tegen weersinvloeden. Daarom nemen we na drie á vier jaar vrijblijvend contact met u op om het schilderwerk te controleren. Zijn er beschadigingen ontstaan aan kozijnen, entreedeuren of draairamen, dan kunnen we die vaak binnen een tot twee werkdagen oplossen. Zo kan het schilderwerk er weer jaren tegenaan. Op deze manier houden we samen met u uw onderhoudskosten laag.

Offerte voor uw schilderwerk in Apeldoorn

Meer weten over onze werkwijze? Een offerte aanvragen voor uw schilderwerk in Apeldoorn? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak en komen bij u langs.

Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en wij nemen contact met u op.

Meteen een afspraak maken? Bel ons! 0525 – 74 50 40

 

Ons werk zien? Bekijk onze projecten.

 

Uitgevoerde projecten

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Lees meer
Basisschool Het Octaaf in Elburg

Basisschool Het Octaaf in Elburg

Lees meer
Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Lees meer
Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Lees meer
700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

Lees meer
Renovatie Business Center Leusden

Renovatie Business Center Leusden

Lees meer
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina