Restauratie Hotel De Vignée Rochefort (België)

Onderweg naar Frankrijk bevinden zich de prachtige Belgische Ardennen. Waar de rijke Franse invloed reeds een grote rol speelt in gastronomie en filosofie van deze prachtige regio.
Deze charmante kasteelhoeve uit de 18e eeuw, genaamd Hotel Château de Vignée, ondervind op dit moment haar grootste renovatie uit de geschiedenis.
Het wordt aangepast op alle fronten naar de 21e eeuw, waarbij de historische elementen uiteraard bewaard blijven.

Bosch&Nagelhout heeft de opdracht ontvangen om hier alle 25 luxe hotelkamers, restaurants, twee feestzalen, de sfeervolle lounche, het zwembad met complete welness en de ondergrondse wijnproeverij, geheel in een prachtige stijl te schilderen. Er worden hierbij diverse technieken toepast m.b.t. tot de wand- en plafondafwerking die meer inhouden dan alleen de reguliere afwerking met een kwaliteitsmuurverf.

Met het uitzicht op het dal vanuit het binnenzwembad waar de frivole rivier de Lesse stroomt, wordt dit kasteel een luxe oord van formaat in de gehele regio. Overnachten zoals een kasteelheer, dat was het uitgangspunt bij het prachtige ontwerp waaraan wij nu de laatste hand mogen gaan leggen aan het schilderwerk.

Het maakt ons dan ook uiteraard gepast trots dat wij hier als Nederlands schildersbedrijf, samen met ons gehele team, onze bijdrage aan mogen leveren.

Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina