Over ons

Uw bedrijfspand, gebouw of woning is een kostbaar bezit. De waarde van uw onroerend goed wilt u vanzelfsprekend behouden. Goed en gedegen onderhoud is een eerste vereiste voor:

  • Het verlengen van de levensduur van uw woning en bedrijfspand.
  • Behouden en verhogen van de waarde van uw woning en bedrijfspand.
  • Vergroten van uw woon- of werkcomfort.
  • Verfraaien van de uitstraling van uw pand.

Dat begrijpen wij bij Bosch & Nagelhout B.V. maar al te goed. U kunt het schilderwerk en onderhoud aan uw pand dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Persoonlijke aandacht, klantgericht en flexibiliteit, daar kunt u op rekenen. Vakmanschap, kwaliteit en ambacht staan hoog in het vaandel bij ons.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het schildersvak weten wij hoe wij de juiste resultaten kunnen behalen. Dat kan alleen met de juiste mentaliteit en passie in combinatie met het gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve producten. Onze medewerkers zijn allemaal vakspecialisten pur sang en delen deze passie. Dankzij hen kunnen wij ons onderscheiden en behalen we de gewenste resultaten. Ook wanneer wij onder enorme tijdsdruk moeten presteren om projecten op tijd af te leveren.

U kunt bij ons terecht voor het complete onderhoud van woningen, appartementencomplexen, villa’s, kantoren, bedrijfspanden, utiliteitsbouw en speciale projecten, zoals bijvoorbeeld het onderhoud van boten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het schilderwerk en onderhoud van monumentale panden. Particulieren, Vereniging van Eigenaren (VvE), zakelijke opdrachtgevers en overheden weten ons inmiddels te vinden en blijven over het algemeen voor langere tijd aan ons verbonden.

Als schilders- en afwerkingsbedrijf fungeren wij als spin in het web. Een groot voordeel voor u, want u heeft slechts één aanspreekpunt. Door een strakke, vooraf gemaakte, planning te maken, kunnen wij veel verschillende klussen uitvoeren.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u. Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina