Isolerende dakcoating

Onze witte reflecterende isolerende dakcoating is dé oplossing voor daken die de hele dag blootstaan aan de straling van de zon en daardoor enorm opwarmen. Dankzij onze innovatieve coating met een keramisch filter wordt het probleem van opwarmende daken effectief aangepakt.
We behandelen uw dak door de dakbedekking wit te maken. De witte reflecterende dakbedekking reflecteert warmte en UV-straling en zorgt dat uw pand in de zomer gekoeld blijft, dit bespaart enorm veel energie voor het koelen van uw kantoor. De grootste energielast van een kantoorpand het jaar rond is de koeling hiervan. Als dit verminderd kan worden kunt u veel besparing realiseren. Doordat uw bitumen dak gecoat wordt, wordt ook de levensduur met jaren verlengd.

De witte kleur weerkaatst warmte van de zon. Daardoor houdt het dak minder warmte vast (een zwart dakvlak kan opwarmen tot 80°C, een wit dakvlak wordt niet warmer dan 40°C). De binnentemperatuur onder het dak loopt minder snel op, waardoor airco’s minder vaak aan hoeven. Dus direct energiebesparing!!

Hieronder staan enkele voordelen van isolerende dakcoating:

  • Verhoogde comfort: Doordat het gebouw koeler blijft door de reflecterende en isolerende dakcoating, zorgt dit voor een verhoogd comfortniveau in het gebouw. De energie die het kost om doormiddel van airco’s te koelen wordt enorm verminderd.
  • Verbeterde isolatie: Reflecterende dakcoating helpt niet alleen om de warmte buiten te houden in de zomer, maar het werkt ook om de warmte binnen te houden in de winter. Het zorgt voor een verbeterde isolatie van uw gebouw, waardoor u minder hoeft te verwarmen en te koelen en daardoor direct uw energiekosten verlaagt.
  • Verlengde levensduur van het dak: Reflecterende dakcoating beschermt uw bitumen dak tegen schadelijke UV-straling en andere weersinvloeden, waardoor de levensduur van uw dak verlengd wordt. Dit betekent minder noodzaak voor dure reparaties en vervangingen.
  • Milieuvriendelijk: Door het verminderen van de afhankelijkheid van airconditioning en de verlenging van de levensduur van uw dak, draagt reflecterende dakcoating bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.
  • Verplicht energielabel bedrijfspanden per 1 januari 2023: Er is wetgeving in Nederland dat per 1 januari 2023 ieder bedrijfspand in Nederland minimaal op een label C hoort te zitten. Door het toepassen van dakcoating neemt u een eenvoudige stap om uw energielabel te verhogen van uw bedrijfspand.
  • Voorkom een boete bij verkoop of verhuur: Al vanaf 1 januari 2015 wordt door de (ILT) Inspectie voor Leefomgeving en Transport een boete opgelegd. Dit in het geval als er bij verkoop of verhuur geen energielabel aanwezig blijkt te zijn. Deze verplichting wordt ook streng gehandhaafd. Het klimaat heeft steeds meer een plaats gekregen in politiek en maatschappij. Zo moeten kantoorgebouwen dus sinds 2023 minimaal een label C hebben.

Door het aanbrengen van reflecterende dakcoating op uw dak kunt u het hele jaar door profiteren van energiebesparing en andere voordelen.

Wij zorgen voor een vakkundige en efficiënte installatie en werken met hoogwaardige materialen om de duurzaamheid van uw dak te garanderen en uw investering te maximaliseren, dit uiteraard onder garantie.
Onze dakcoating is geschikt voor zowel commerciële als residentiële gebouwen.

Met onze witte reflecterende dakcoating kunt u niet alleen besparen op uw energiekosten, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het verminderen van uw energiekosten.

Uitgevoerde projecten

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Lees meer
Basisschool Het Octaaf in Elburg

Basisschool Het Octaaf in Elburg

Lees meer
Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Lees meer
Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Lees meer
700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

Lees meer
Renovatie Business Center Leusden

Renovatie Business Center Leusden

Lees meer
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina