Schilderwerk buiten

Goed buitenschilderwerk zorgt ervoor dat zon, kou en vocht geen kans krijgen om uw woning of bedrijfspand aan te tasten. Zeker in ons klimaat hebben we vaak te maken met vele wisselingen in temperatuur. Is uw schilderwerk slecht onderhouden? Dan hebben deze weersinvloeden vrij spel. Het houtwerk en de constructie van uw woning of bedrijfspand kunnen makkelijk aangetast worden. Daarom adviseren wij om tijdig en goed onderhoud te plegen. Wanneer u langer wacht met een noodzakelijke onderhoudsbeurt of wacht tot er grotere gebreken zichtbaar zijn, bent u in veel gevallen te laat. Het kan zijn dat kozijnen en boeidelen al aangetast zijn. Om dit te repareren en te herstellen, moeten er vaak timmerwerkzaamheden uitgevoerd worden. Dit zal in de meeste gevallen een stuk duurder zijn.

Vakwerk door kwaliteit

Groot onderhoud en bijwerken kunt u het beste tijdig laten doen door een vakman. Bosch & Nagelhout B.V. is gespecialiseerd in buitenschilderwerk en is u graag van dienst. Vakkundig, professioneel en snel pakken wij het buitenschilderwerk op. Wij werken altijd vanuit de beste ondergrond en lossen beschadigingen eerst voor u op. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit en duurzaamheid van uw schilderwerk optimaal is. Die garantie kunnen wij u geven.

Bij Bosch & Nagelhout gaan vakmanschap, ambacht en kwaliteit hand in hand samen. Uit ervaring weten wij dat het niet alleen gaat om eenzijdige schilderwerk. Daarom hebben wij ook aandacht voor preventief onderhoud om uw woning of bedrijfspand blijvend te beschermen tegen weersinvloeden. Na drie á vier jaar nemen wij vrijblijvend contact met u op voor een afspraak ter controle van het schilderwerk. Vaak kunnen we dan met één of twee dagen arbeid de beschadigingen aan kozijnen, entreedeuren en draairamen oplossen en kan het schilderwerk er weer jaren tegen aan. Op deze manier houden we samen met u uw onderhoudskosten laag.

Totaalconcept

Wij werken voor particulieren, bedrijven, wooncoöperaties, verenigingen van eigenaren, gemeentelijke overheden, defensie en aannemers. Voor de grotere projecten kunnen wij een totaalpakket aanbieden. Zo hebt u één aanspreekpunt, één factuur, één verantwoordelijke en natuurlijk de garantie, kwaliteit en service zoals u van ons gewend bent.

Wilt u de staat van uw pand vrijblijvend laten controleren, meer weten over de mogelijkheden en diensten of een offerte opvragen? Neem contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.

Schilderwerk buiten

Schilder Apeldoorn

Uitgevoerde projecten

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Lees meer
Basisschool Het Octaaf in Elburg

Basisschool Het Octaaf in Elburg

Lees meer
Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Lees meer
Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Lees meer
700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

Lees meer
Renovatie Business Center Leusden

Renovatie Business Center Leusden

Lees meer
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina