Winterschilder

Waar we ons als schilderbedrijf in de lente, zomer en het grootste gedeelte van de herfst bezighouden met veel buitenschilderwerk, werken we ’s winters vooral binnen – als ‘winterschilder’. Deze efficiënte jaarplanning is voor ons handig, maar heeft voor u als particuliere of zakelijke klant ook een voordeel: in de winter profiteert u bij Bosch & Nagelhout van een scherp tarief.

Wat is een winterschilder?

Het concept ‘winterschilder’ betekent dat we ‘naar binnen’ gaan: we pakken in de periode van november tot en met maart vooral behang- en binnenschilderwerk op. In de winter is het buiten namelijk te koud en vochtig om een hoge kwaliteit verfwerk te bewerkstelligen – en die hoge kwaliteit, dat is waar we bij Bosch & Nagelhout zo om bekendstaan!
Door het binnenschilderwerk in de winter op tijd en zorgvuldig te plannen samen met u, werken we met onze schilders het hele jaar rond efficiënt door. Hierdoor kunnen we u als klant meteen een scherp tarief bieden: in de winter geven we een extra korting op behang en arbeid.

Interesse in binnenschilderwerk in de winter?

Neem contact met ons op! Wij stellen een offerte op, inclusief winterkorting.

Schilderwerk binnen onderhouden

Hoewel het schilderwerk binnen niet zo zwaar te verduren heeft als het schilderwerk buiten – immers zijn er binnen geen weersinvloeden zoals regen en zon –, toch slijt de verf op den duur. In ieder huis wordt immers geleefd!
Zo kunnen er in de loop der jaren beschadigingen ontstaan aan de binnenkozijnen, deuren en deurposten. Ook kan bijvoorbeeld de trap slijtageplekken vertonen. Wat wij dan ook vaak zien is dat het binnenschilderwerk wordt aangepakt wanneer de kleine kinderen zijn opgegroeid. Het opnieuw schilderen van het interieur zorgt in deze gevallen niet alleen voor verfraaiing, maar draagt ook bij aan het onderhoud van uw pand.

Betrekt u een nieuwe woning of heeft u een zakelijke ruimte en is het nodig om het schilderwerk binnen compleet onder handen te nemen? Omvangrijke klussen als deze doen we natuurlijk het hele jaar door. Maar heeft uw interieur slechts een opfrisbeurt nodig en kan dat

Schilderwerk een paar maandjes wachten? Dan kan het slim zijn om ons dit in de winter te laten inplannen!

Schilderwerk in de winter

Wij schilderen in de winter wanden, plafonds, trappen, binnenkozijnen, deurposten en meer. Eigenlijk alles waar verf op kan! Naast het onderhouden van schilderwerk dat beschadigingen of slijtage vertoont, kunt u in de winter natuurlijk uw keuken, woonkamer of slaapkamer helemaal opfrissen en restylen. We kunnen de muren sauzen, spuiten of voorzien van muur– of fotobehang.

Met airless-spuiten brengen we de verf heel gelijkmatig aan op wanden en plafonds. Ook trappen, (paneel)deuren en radiatoren kunnen we met deze techniek snel van een frisse, strakke verflaag voorzien. Airless-spuiten is snel en voordelig, mits het een grote ruimte betreft. Meer over sauzen en airless-spuiten leest u op deze pagina.

Voor particulier en zakelijk

Als winterschilder komen we niet alleen bij particulieren in huis schilderen, ook pakken wij schilderwerk op voor de zakelijke markt. Denk aan:

 • scholen
 • showrooms
 • kantoren
 • ontvangstruimte

Een ruimte een geheel nieuwe uitstraling geven? Overweeg ook zeker eens de optie van sfeervol en opvallend fotobehang of een wallprint!

Winterschilder in Nunspeet en omgeving

Het winterschilderwerk bestrijkt de maanden november tot en met maart. We werken dus niet alleen in de wintermaanden binnen, maar ook gedurende het einde van de herfst. Van tevoren maken we in overleg met u een strakke planning, zodat u precies weet waar u aan toe bent en zo min mogelijk overlast heeft. Als schildersbedrijf en winterschilder in Nunspeet werken wij in de hele omgeving; niet alleen in de gemeente Nunspeet, maar ook in deze gemeenten:

 • Elburg
 • Oldebroek
 • Wezep
 • Harderwijk
 • Ermelo
 • Zwolle
 • Apeldoorn

En omgeving! Neem gerust contact op, ook als u wat verder weg woont.
Benieuwd welk scherp tarief wij als winterschilder voor uw klus hanteren?

Neem contact op!

Een klus die wij naast behangen en schilderen in de winter ook uitvoeren, is glaszetten. Lees meer over: beglazing.

Uitgevoerde projecten

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Lees meer
Basisschool Het Octaaf in Elburg

Basisschool Het Octaaf in Elburg

Lees meer
Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Lees meer
Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Lees meer
700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

Lees meer
Renovatie Business Center Leusden

Renovatie Business Center Leusden

Lees meer
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina