Schilder Elburg

Een schilder in Elburg nodig? Bosch & Nagelhout is werkzaam in de omgeving van Elburg. Wij voeren het schilderwerk aan uw pand in Elburg vakkundig uit. Want of u nu een kantoor, winkel of woning heeft wat u wilt laten schilderen – het gaat om uw waardevolste bezit!

Wie is Bosch & Nagelhout?

Onze herkenbare Bosch & Nagelhout-busjes heeft u misschien al eens zien rondrijden: bij de oprichting in 2016 was ons schildersbedrijf vlakbij Elburg gevestigd, in Doornspijk. Vandaag de dag vindt u ons op het nieuwe industrieterrein De Kolk in Nunspeet. Maar dat betekent niet dat we niet meer in het vestingstadje of omgeving te zien zijn; nog altijd voeren wij schilderwerk in Elburg uit!

Ons schildersbedrijf omschrijven wij graag als modern en flexibel. We komen ter plekke kijken naar het werk dat gedaan moet worden, en bespreken dan onze werkwijze. Naast deze persoonlijke aanpak, kunt er rekenen op een hoge kwaliteit schilderwerk; wij werken met professionele verf en onze schilders zijn echte vakmannen! 

Schilder in Elburg

U bent op zoek naar een schilder in Elburg, en zit bij Bosch & Nagelhout dus goed. Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers en onderhouden en restaureren ook monumenten.

Particulieren

Voor uw (nieuwbouw)woning kunt u ons inzetten voor schilderwerk binnen of buiten. Zo kunt u ons de woonkamer laten schilderen. Een van de technieken die we kunnen toepassen is airless-spuiten, waarbij we meteen de plafonds meenemen voor een strak resultaat. 

Met nieuw schilderwerk kunt u uw woning in Elburg verfraaien of het wooncomfort vergroten. Maar misschien wel het belangrijkste: met schilderwerk onderhoudt u uw woning en daarmee behoudt u de waarde van uw bezit!

Zakelijk

Ons professionele schildersbedrijf kunt u inschakelen voor het (meerjaren) onderhoud aan woningcomplexen, kantoren, bedrijfspanden en utiliteitsbouw. Ook grote projecten zijn ons niet vreemd. Met onze ervaring kunnen wij vooraf adviseren over de staat van het houtwerk. Het daadwerkelijke schilderwerk leveren wij volgens de strakke bouwplanning op. 

Monumenten

De historische binnenstad van Elburg staat letterlijk vol monumenten. Bij Bosch & Nagelhout hebben we de expertise om deze waardevolle panden te schilderen (onderhoud en restauratie). Naast deze expertise, zijn we op de hoogte van de regelingen en subsidies. Met onze hulp bespaart u op de onderhoudskosten en houdt u het monumentale pand in perfecte staat.

Bekijk bijvoorbeeld eens dit project: de restauratie van een gemeentelijk monument in Elburg.

Offerte voor uw schilderwerk in Elburg

Meer weten over onze werkwijze? Een offerte aanvragen voor uw schilderwerk in Elburg? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak en komen bij u langs.

Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en wij nemen contact met u op.

Meteen een afspraak maken? Bel ons! 0525 – 74 50 40

 

Ons werk zien? Bekijk onze projecten.

Uitgevoerde projecten

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Lees meer
Basisschool Het Octaaf in Elburg

Basisschool Het Octaaf in Elburg

Lees meer
Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Lees meer
Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Lees meer
700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

Lees meer
Renovatie Business Center Leusden

Renovatie Business Center Leusden

Lees meer
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina