Behang

Behang uitzoeken en laten behangen? Bosch & Nagelhout is behangspecialist

De wand(en) in een leefkeuken, woonkamer, slaapkamer of het thuiskantoor laten behangen? Een bedrijfspand voorzien van een geheel nieuwe wandafwerking? Bij Bosch & Nagelhout regelen we het; we hebben niet alleen oog voor goed schilderwerk, maar ook voor wat behang kan doen met een ruimte. Als behangspecialist in Nunspeet komen we naar u toe – of dat nu in Elburg of Harderwijk is, of elders in de omgeving!

Een behang op de muur – een groot effect

Waar verf vooral sfeer neerzet door een gekozen tint, weet een muurbehang sfeer van een heel andere orde te creëren. Behang combineert in kleuren en motieven, en soms zelfs structuur of glans. Dit alles maakt dat een goedgekozen behang een groot effect bewerkstelligt.

Ineens ademt een ruimte het Victoriaanse tijdperk, waant u zich in een onderwater jungle, matchen alle meubels perfect door een subtiele lijntekening of verrast u klanten of bezoekers met de frisheid van de natuur.

Of u nu een nieuwbouwwoning hebt die binnenkort behangklaar wordt opgeleverd, of een frisse wind wilt laten gaan door een ruimte bij u in huis of in het bedrijfspandwij ontzorgen u compleet op het gebied van behangen. Van advies bij het uitzoeken tot het snel en strak aanbrengen op de wand. Met alle soorten wandafwerking hebben we bij Bosch & Nagelhout ervaring:

 • Regulier behang
 • Moderne wallprints
 • Opvallend fotobehang
 • Patroon behang
 • Stevig vinyl behang (makkelijk te reinigen behang dat daardoor heel geschikt is voor belastende ruimtes)
 • Glasvezelbehang (glasvlies, renovlies: als strakke ondergrond voor sauzen of airlessspuiten)

Op zoek naar het perfecte behang

Wie eens behang uitzocht of momenteel midden in het ‘uitzoekproces’ zit, weet: het is een opgave om behang te kiezen. De keuze is reuze, en daarbij: het resultaat is behoorlijk bepalend. Een wand laten behangen is een investering – die wand laat u niet zomaar even overdoen. Tijdschriften en Pinterest geven wel een schat aan ideeën, maar maken het beslissen ook lastig. Want staat dat ene muurbehang wel goed aan de wand in úw huis? De lichtinval en grootte van een ruimte hebben invloed op het uiteindelijke effect van een muurbehang, wat maakt dat dat ene mooie muurbehang dat u heeft gezien misschien een heel ander effect heeft op uw muren.

Hulp bij muurbehang uitzoeken

Bij Bosch & Nagelhout helpen we graag met het uitzoeken van muurbehang. Met onze ervaring kunnen we goed inschatten hoe een bepaald behang aan een wand straks gaat overkomen: wat doet het met de sfeer in de ruimte? We bespreken uw wensen, laten zien wat er mogelijk is en geven kleuradvies. Samen zetten we de verschillende opties op een rijtje.

Hulp bij het uitzoeken van muurbehang doen we op afspraak. We komen bij u thuis langs of u komt naar ons toe (u vindt ons op het industrieterrein De Kolk in Nunspeet, aan de kant van Doornspijk). U kunt dan door onze behangboeken bladeren met daarin de stalen van stukken behang. Zo ziet u het muurbehang in het echt, kunt u de structuur voelen en ook de impact van licht en schaduw op het behang zien.

Wij zijn dealer van de bekende behangmerken, zoals Eijffinger, Intervos, Kek Amsterdam en Rebel Walls.

Ik wil een afspraak maken

Wij komen naar u, of u komt naar ons nieuwe kantoor (industrieterrein De Kolk, Nunspeet)

Laten behangen

Waar het uitzoeken van het juiste behang al een hele klus kan zijn, is het behangen weer een heel ander verhaal. Recht plakken, voldoende lijm, geen luchtbellen, geen kreuken, geen naden, prints en patronen die moeten doorlopen… Onze behangers hebben een ruime ervaring met behangen. Zij meten van tevoren de wanden bij u op en zorgen dat het muurbehang vakkundig op z’n plek komt.

Behangbedrijf in Nunspeet, Elburg, Harderwijk en omgeving

Ons bedrijf vindt u in Nunspeet, vlakbij Doornspijk, maar wij werken aan schilder-, glas- en behangprojecten in de hele omgeving. Wij behangen bij particulieren én bij bedrijven (winkels, verzorgingstehuizen, kantoorpanden).

Voor behang in deze gemeenten bent u bij ons aan het juiste adres:

 • Nunspeet
 • Elburg
 • Oldebroek
 • Wezep
 • Harderwijk
 • Ermelo

En omgeving! Neem gerust contact op, ook als u wat verder weg woont.

Met het behangen meteen binnen wat schilderwerk meepakken? Of meteen het glas laten vervangen? Wij combineren het. Simpel! Als schildersbedrijf in Nunspeet en omgeving staan we graag voor u klaar.

Maak vrijblijvend een afspraak

Behang en wallprints

Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina