Monumenten verduurzamen met Fineo glas

Monumenten verduurzamen met Fineo glas.

Monumenten spelen een belangrijke rol in het aangezicht van een dorp of stad. Gemeenten en individuen steken veel tijd in het restaureren en renoveren van deze historische panden. De panden worden teruggebracht naar de originele

Verduurzaming van woningen is een nationaal speerpunt. Steeds meer oplossingen zijn beschikbaar en de overheid stimuleert verduurzaming door middel van subsidies. Steeds vaker zetten gemeenten en organisaties zich in om ook de monumenten te verduurzamen. Hier lopen de moderne technieken en de authentieke uitstraling soms uit de pas.

Een belangrijk aspect in het verduurzamen van huizen is een goede isolatie. Hierbij maken huiseigenaren vaak gebruik van dubbele beglazing of HR++ isolatieglas. Dit zorgt direct voor een besparing in energieverbruik. Het nadeel is dat deze glassoorten het aanzicht van de woning kunnen veranderen, iets wat bij monumenten zeer ongewenst of zelfs verboden is. Bosch en Nagelhout heeft juist voor monumenten het perfecte advies en de juiste oplossing. Door onze ervaring betreffende monumenten kunnen we uw monument volledig intact laten en toch de waarden behalen van dubbele beglazing of HR++ isolatieglas.

Hiervoor bieden wij nu een oplossing. Voor een passend advies maken wij graag een afspraak om alle mogelijkheden door te spreken.

U kunt hier onze brochure downloaden

Neem contact op!

Fineo Glas

vacuümglas
Fineo Glas
Fineo glas
vacuümglas
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina