Monumenten verduurzamen met Fineo glas

Monumenten verduurzamen met Fineo glas.

Monumenten spelen een belangrijke rol in het aangezicht van een dorp of stad. Gemeenten en individuen steken veel tijd in het restaureren en renoveren van deze historische panden. De panden worden teruggebracht naar de originele staat.

Verduurzaming van woningen is een nationaal speerpunt. Steeds meer oplossingen zijn beschikbaar en de overheid stimuleert verduurzaming door middel van subsidies. Steeds vaker zetten gemeenten en organisaties zich in om ook de monumenten te verduurzamen. Hier lopen de moderne technieken en de authentieke uitstraling soms uit de pas. Fineo beglazing is de oplossing! U hoeft geen nieuwe kozijnen te laten maken en bespaard enorm in de bouw of renovatie kosten.

Een belangrijk aspect in het verduurzamen van huizen is een goede isolatie, hier begint het mee. Zeker met de huidige energieprijzen.  Hierbij maken huiseigenaren vaak gebruik van dubbele beglazing of HR+++ isolatieglas, tripple glas genoemd. Dit zorgt direct voor een besparing in energieverbruik. Het nadeel is dat deze glassoorten het aanzicht van de woning en monument kunnen veranderen, iets wat bij monumenten zeer ongewenst of zelfs niet mogelijk is door monumentenzorg. Bosch en Nagelhout heeft als Erkend Dealer Fineo beglazing juist voor deze monumenten het perfecte advies op maat en de juiste oplossing. Door onze ervaring betreffende monumenten kunnen we uw monument volledig intact laten en toch de waarden behalen van dubbele beglazing of HR+++ tripple isolatieglas, tot wel een U-waarde van 0,7.

Hiervoor bieden wij nu een oplossing voor elke gemeentelijk of rijksmonument. Voor een passend advies maken wij graag een afspraak om alle mogelijkheden door te spreken.

U kunt hier onze brochure downloaden

Neem contact op!

Fineo Beglazing

vacuümglas
Fineo Glas
Fineo glas
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina