Erkende distributeur, Bosch en Nagelhout

Gecertificeerd Installateur Fineo beglazing 

Bosch en Nagelhout is een erkende distributeur van FINEO isolatieglas. Met deze beglazing heeft u alle voorwaarden van hoogwaardig isolatieglas, zonder dat dit de uitstraling van uw huis, Rijks of Gemeentelijk monument aantast.

Verduurzaming van monumenten

Vanuit ons netwerk kregen wij steeds vaker de vraag naar verduurzaming van monumenten, waarbij de meeste mensen denken dat er weinig mogelijkheden zijn voor monumenten op het gebied van isolatieglas. Wij zijn er dan ook trots op dat we als erkend installateur van bijvoorbeeld FINEO Heritage glas nu de mogelijkheid bieden om ook monumenten van een hoge duurzaamheid en uitstraling te voorzien.

Bosch en Nagelhout is de enige erkende distributeur in de regio en 1 van de 30 glaszettersbedrijven in Nederland die partner is van FINEO glas.

FINEO glas biedt de isolatiewaarde van een spouwmuur en van bijvoorbeeld drievoudig glas, met de dikte van enkelvoudig glas. Zo hoeft u uw kozijnen niet aan te passen om toch een grote energiebesparing bij uw monument te realiseren.

Omdat geen aanpassingen aan de kozijnen nodig zijn, en de authenticiteit dus behouden blijft, is dit een oplossing die wel is toegestaan bij monumentale panden. En doordat en geen bouwkundige werkzaamheden hoeven plaats te vinden aan kozijnen levert dit ook een enorme besparing op.

Wij denken graag met u mee over de nieuwe mogelijkheden die deze oplossing biedt voor uw huis of project.

Ervaring van Bosch en Nagelhout

Bij Bosch en Nagelhout hebben we ruime ervaring in het onderhouden, renoveren en restaureren van monumentale panden. We bieden de garanties en kwaliteit van moderne technieken, waarbij we de authentieke uitstraling behouden.

Door een grondige analyse van het pand weten we precies in welke staat we deze terug moeten brengen. We kijken bijvoorbeeld naar het kleurgebruik in de oude verflagen en passen onze keuzes daarop aan.

Door het aanbieden van FINEO glas zijn wij nu ook in staat uw pand energiezuiniger en dus duurzaam te maken. Zo heeft u het comfort van een modern huis, zonder afbreuk te doen aan de authentieke uitstraling.

Belastingvoordeel en subsidie

Naast de technische aspecten adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden voor belastingvoordeel en subsidies voor monument eigenaren.

Onderhoud en verduurzaming van monumentale panden kost uiteraard geld. Als eigenaar van een monumentaal pand heeft u vaak recht op belastingaftrek of subsidies. Onze adviseurs leveren een professioneel technisch rapport en adviseren u over de wettelijke eisen. Gebaseerd op uw specifieke project adviseren wij u over de gunstigste regelingen, brengen u met de juiste personen in contact en begeleiden u gedurende het hele aanvraagproces.

U kunt hier onze brochure downloaden

Maak gerust een afspraak met ons en we kijken vrijblijvend mee bij uw huis of project om de mogelijkheden te bespreken.

Fineo Beglazing

vacuümglas
Fineo Glas
Fineo glas
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina