Schilder Vaassen

Schilder Vaassen

Schilder Vaassen gezocht? Of u nu een woning, winkel, kantoor of monumentaal pand in Vaassen wilt laten schilderen – uw bezit is bij Bosch & Nagelhout is goede handen.

Bosch & Nagelhout: schilder Vaassen en regio

Wij zijn Bosch & Nagelhout, een modern en toonaangevend schildersbedrijf. Gevestigd in Nunspeet en in de hele regio werkzaam, en dus ook actief als schilder Vaassen

Wij zijn expert in ons vak! We combineren vakmanschap en ambacht met kwaliteit en flexibiliteit. Geen klus is hetzelfde, en daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs. We stellen een offerte op en gaan na akkoord aan de slag. Onze ervaren schilders werken altijd met de hoogste kwaliteit professionele verf. Dit is dan ook precies waarom we standaard garantie geven op ons werk.

Schilder Vaassen? Dit kunnen wij voor u realiseren

Voor eigenlijk elk soort schilderwerk in Vaassen kunt u bij ons terecht. Voor schilderwerk binnenshuis en buitenshuis. Van woning tot kasteel

 • Woningen
 • Villa’s
 • Monumentale panden
 • Appartementencomplexen
 • Kantoren
 • Bedrijfspanden
 • Utiliteitsbouw

Wij werken voor particulieren, bedrijven, wooncoöperaties en verenigingen van eigenaren. Voor gemeentelijke overheden, defensie en aannemers. Voor de grotere projecten kunnen wij een totaalpakket aanbieden. 

Schilder Vaassen

Waarom Bosch & Nagelhout?

Uw bedrijfspand, gebouw of woning is een kostbaar bezit. De waarde van uw onroerend goed wilt u vanzelfsprekend behouden. Goed en gedegen onderhoud is een eerste vereiste voor:

 • Het verlengen van de levensduur van uw woning en bedrijfspand.
 • Behouden en verhogen van de waarde van uw woning en bedrijfspand.
 • Vergroten van uw woon- of werkcomfort.
 • Verfraaien van de uitstraling van uw pand.

Dat begrijpen wij bij Bosch & Nagelhout B.V. maar al te goed. U kunt het schilderwerk en onderhoud aan uw pand dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Persoonlijke aandacht, klantgericht en flexibiliteit, daar kunt u op rekenen. Vakmanschap, kwaliteit en ambacht staan hoog in het vaandel bij ons. Schilder Vaassen gezocht? Bosch & Nagelhout staat voor u klaar!

Meer dan 15 jaar ervaring
Met meer dan 15 jaar ervaring in het schildersvak weten wij hoe wij de juiste resultaten kunnen behalen. Dat kan alleen met de juiste mentaliteit en passie in combinatie met het gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve producten. Onze medewerkers zijn allemaal vakspecialisten pur sang en delen deze passie. Dankzij hen kunnen wij ons onderscheiden en behalen we de gewenste resultaten. Ook wanneer wij onder enorme tijdsdruk moeten presteren om projecten op tijd af te leveren.

Als schilders- en afwerkingsbedrijf fungeren wij als spin in het web. Een groot voordeel voor u, want u heeft slechts één aanspreekpunt. Door een strakke, vooraf gemaakte, planning te maken, kunnen wij veel verschillende klussen uitvoeren.

Ook voor behang en glas

Betrekt u een nieuw pand in Vaassen? Wij bieden een totaalservice: we zijn naast schilder ook behanger en glaszetter in Vaassen – een schilders- en afwerkingsbedrijf dus! Laat u onderhoud, renovatie of restauratie door ons uitvoeren, dan heeft u één aanspreekpunt. Wij maken vooraf een strakke planning, zodat alle werkzaamheden netjes op elkaar aansluiten en u zo min mogelijk overlast heeft.

Lage onderhoudskosten

Naast oog voor schilderwerk, hebben we oog voor preventief onderhoud. Zaak is om uw pand blijvend te beschermen tegen weersinvloeden. Daarom nemen we na drie á vier jaar vrijblijvend contact met u op om het schilderwerk te controleren. Zijn er beschadigingen ontstaan aan kozijnen, entreedeuren of draairamen, dan kunnen we die vaak binnen een tot twee werkdagen oplossen. Zo kan het schilderwerk er weer jaren tegenaan. Op deze manier houden we samen met u uw onderhoudskosten laag.

Offerte voor uw schilderwerk in Vaassen

Meer weten over onze werkwijze? Een offerte aanvragen voor uw schilderwerk in Vaassen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak en komen bij u langs.

Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en wij nemen contact met u op.

Meteen een afspraak maken? Bel ons! 0525 – 74 50 40

 

Ons werk zien? Bekijk onze projecten.

Uitgevoerde projecten

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Nieuwbouw project kantoor Altena Kampen

Lees meer
Basisschool Het Octaaf in Elburg

Basisschool Het Octaaf in Elburg

Lees meer
Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Onderhoud aan motorjacht type Super van Craft

Lees meer
Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Nieuwbouw Academisch topsport-fysiotherapiepraktijk

Lees meer
700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

700m2 glasweefsel Nieuwbouw Consmema Hattemerbroek

Lees meer
Renovatie Business Center Leusden

Renovatie Business Center Leusden

Lees meer
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina