Beglazing


Heeft u problemen met uw beglazing? Bent u op zoek naar enkele of dubbele beglazing voor woning of bedrijfspand? Of wilt u liever veiligheidsglas, brandvertragend glas, hoogredementsglas (HR++) of speciale dakbeglazing voor uw serre? Bosch & Nagelhout B.V. helpt u snel en vakkundig verder. Het leveren en plaatsen van beglazing is onderdeel van ons brede dienstenpakket.

 
Glas in alle soorten en maten
Glas is er in vele soorten en maten. Zoveel wensen, zoveel smaken en toepassingen. Wij hebben een groot assortiment glas in allerlei verschillende soorten en formaten en kunnen u snel van dienst zijn. Met precisie plaatst een ervaren vakman elk gewenst glas, waar u maar wilt. Van veiligheid- en isolatieglas tot spiegels, glas-in-lood en thermopane.

Monumentaal glas
Voor uw monumentale pand hebben wij speciaal ‘monumentenglas’. Dit glas heeft een isolerende werking. Op deze manier kunnen wij monumentale en historische panden duurzaam aanpassen aan de hedendaagse eisen, wensen en comfort. Dit monumentale glas is leverbaar in diverse uitvoeringen, variërend in uitstraling, dikte, zonwering, geluidsisolatie en doorbraakbeveiliging.

Bosch & Nagelhout B.V. levert beglazing aan particulieren, bedrijven, instellingen en aannemingsbedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor de levering en/of vakkundige plaatsing van uw beglazing? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Delen via:

Direct een afspraak maken?
0525 - 74 50 40

Waarom kiezen voor Bosch & Nagelhout?

  • Vakkundig en professioneel team
  • Totaalservice voor binnen - en buitenschilderwerk, onderhoud, renovatie en glas
  • Onderhoudsadvies met meerjarenplan
  • Gegarandeerde kwaliteit en garantie tegen de juiste prijs

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina