Restauratie monument Nunspeet

Restauratie Gemeentelijk monument 

Bij deze prachtige statige woning in het dorpshart van Nunspeet midden op de Veluwe  mogen wij het volledige onderhoud gaan uitvoeren.

Totaal onderhoudsbedrijf

We hebben hier meer gedaan als alleen schilderwerk!
Het complete dak is vervangen met bijpassende nieuwe dakpannen, het bleek na inspectie dat alle pannen latten niet meer lange tijd meekonden. Ook hebben de bewoners ervoor gekozen om de gevel compleet aan te pakken en deze door ons geheel te laten stukadoren. Al het originele metselwerk en togen boven de kozijnen is uiteraard daarbij behouden gebleven. Ter plaatse van de zijgevel hebben wij de overstekken en windveren vervangen, deze waren in dusdanige slechte staat van onderhoud dat het beter was om te vervangen.

Nadat alle bouwkundige werkzaamheden zijn afgerond en de gevel droog is, kunnen onze schilders van start gaan.
De gevel wordt opnieuw voorzien van een dampopen muurverf. Deze is vochtregulerend en dus voor oude panden geschikter om te gebruiken. Dit voorjaar wordt alles opnieuw schildert en zullen wij de foto`s hiervan uiteraard gaan toevoegen!

Advies

Wil u ook advies op het gebied van restauratie en onderhoud voor uw Gemeentelijk of Rijksmonument? Omdat er veel mogelijk is ondersteunen wij ook in subsidieaanvragen!

Als schildersbedrijf met een hart voor monumenten en restauratie staan wij u graag te woord.
Vraag het ons en we kunnen een plan van aanpak voor u opstellen om de kosten op langere termijn in de hand te houden.
Mail vrijblijvend naar: info@boschennagelhout.nl

Schilder Harderwijk
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina