Renovatie Gemeentehuis Nunspeet

Renovatie van het Gemeentehuis in Nunspeet 

In opdracht van Gemeente Nunspeet hebben wij in 4-5 maanden uitvoeringstijd de renovatie van het Gemeentehuis in Nunspeet opgeleverd.

Vervanging 40 jaar oude beglazing voor HR++ beglazing
In het kader van de duurzaamheid en het energielabel van het pand is er gekozen om het Gemeentehuis te voorzien van HR++ beglazing. Doordat er ruim 520 isolatieruiten werden vervangen die inmiddels een leeftijd hadden van 40 jaar door HR++ u-waarde 1.1 wordt er een enorme besparing op het gas verbruik gerealiseerd. De verwachting is dat het gasverbruik door de glas vervanging met ong. 4.000m3 p/jaar gereduceerd gaat worden. Een enorme stap in het duurzaam maken van dit pand.

Recycling van restmaterialen
Leuk om te weten, is dat alle rest materialen die met dit renovatie project vrijkwamen apart zijn ingezameld en afgevoerd. Zo worden  alle oude ramen 100% volledig hergebruikt om nieuwe beglazing van te maken. Ook de honderden oude ventilatierooster zijn apart afgevoerd en worden als grondstof hergebruikt in nieuwe aluminium onderdelen.

Meerjaren Onderhoudsplan schilderwerk
Doordat het reguliere onderhoud van het Gemeentehuis al een aantal jaren terug uitgevoerd is, kregen wij ook de opdracht om het gehele pand van buiten en binnen te voorzien van een frisse nieuwe laag hoogglans verf. In overleg met de gemeente hebben we daarop na de glasvervanging het schilderwerk hiervan aaneengesloten uitgevoerd. Daarnaast heeft er ook op diverse plekken houtrot sanering plaats gevonden en is er deelvervanging van kozijnen uitgevoerd.

Als gespecialiseerd Glas,- en Schilderbedrijf staan wij u graag te woord bij toekomstige renovatie projecten.
U kunt ons vrijblijvend benaderen voor uw renovatie project en daarna kunnen we een plan van aanpak voor u opstellen om de kosten ook op langere termijn voor het schilderwerk inzichtelijk te maken en uiteraard in de hand te houden.
Mail vrijblijvend naar: info@boschennagelhout.nl

Schilder Hulshorst
Schilder Harderwijk
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina