Gemeentelijk monument Nunspeet

Restauratie Gemeentelijk monument

Bij deze prachtige Veluwse boerderij in Nunspeet mogen wij het volledige onderhoud gaan uitvoeren. De luiken aan de gevels hebben wij deze winterperiode bij ons in de werkplaats volledig onderhanden genomen en ook houtrot herstel uitgevoerd.

Herstel en totaal onderhoud

Nadat alle houtrot sanering, los zittende stopverf en afbladderende verf van kozijnen en gevels verwijderd zijn gaan we deze prachtige boerderij voorzien van een mooie hoogglans aflak.

Doordat wij inmiddels een uitgebreid netwerk van vaklieden en bedrijven hebben waarmee wij al jaren samenwerken kunnen wij voor u meer betekenen als alleen schilderwerk.

Denk hierbij aan:
-Stukadoors voor buitengevels of spatranden.
-Restauratie timmermannen voor het herstel van kozijnen en luiken.
-Rietdekkers.
-Voegbedrijven.

De foto`s spreken voor zich en worden de komende tijd toegevoegd bij oplevering!

Advies

Wil u ook advies op het gebied van restauratie en onderhoud voor uw Gemeentelijk of Rijksmonument? Omdat er veel mogelijk is ondersteunen wij ook in subsidieaanvragen!

Als schildersbedrijf met een hart voor monumenten en restauratie staan wij u graag te woord. Vraag het ons en we kunnen een plan van aanpak voor u opstellen om ook de kosten op langere termijn in de hand te houden. Want op tijd onderhoud voorkomt houtrot en openstaande verbindingen en bespaard dus kosten.
Mail vrijblijvend naar: info@boschennagelhout.nl

Schilder Hattem
Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina