Opgeleverd (vervangen door pagina Recente projecten)

Sinds de oprichting is Bosch & Nagelhout ook actief in het aannemen van zakelijke projecten, renovatie, complete wandafwerking en utiliteitsbouw van nieuwe bedrijfsgebouwen. De afgelopen jaren hebben wij ons bewezen als betrouwbare bouwpartner voor de zakelijke markt. Onze organisatie is daarom zo ingesteld om snel te kunnen schakelen bij diverse grote landelijke projecten mocht dit nodig zijn. Hieronder vind u een overzicht die wij voor u geselecteerd hebben.

Planning en garantie

Het leveren van kwaliteit, afspraken nakomen en het nastreven van een strakke bouwplanning is hierbij een must en hebben wij veel ervaring in. Veelal opereren wij bij de zakelijke projecten in een bouwteam. Wekelijkse bouwvergaderingen kunnen wij organiseren of uiteraard aan deelnemen mocht dit wenselijk zijn voor het bouwproces. Voor de zakelijke opdrachtgever kunnen wij desgewenst werken volgens een vooraf opgesteld verftechnisch advies. Dit geeft zekerheid en garantie voor lange termijn voor uw vastgoed.

Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak en komen bij u langs.

Kijk verder bij onze projecten en krijg een beeld van ons werkzaamheden en diversiteit als bedrijf waar passie en vakmanschap voorop gaat.
Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bel of mail ons gerust.

Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina