Glaszetter Elburg

 

Glaszetter Elburg

Glazetter in Elburg nodig? Bosch & Nagelhout B.V. is gevestigd in Doornspijk en is daardoor binnen enkele minuten ter plaatse bij u in Elburg. Wij kunnen alle problemen rondom uw beglazing uit handen nemen. Ook als u op zoek bent naar enkele of dubbele beglazing voor woning of bedrijfspand, kunt u een beroep op ons doen. Of wilt u liever veiligheidsglas, brandvertragend glas, hoogredementsglas (HR++) of speciale dakbeglazing voor uw serre? Bosch & Nagelhout B.V. helpt u snel en vakkundig verder

 

Diverse soorten glas

Glas is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Er zijn diverse toepassingen omdat de smaken en voorkeuren van mensen nu eenmaal verschillen. Als glaszetter in de regio Elburg hebben wij een zeer groot assortiment aan glas. Met precisie plaatst een ervaren vakman elk gewenst glas, waar u maar wilt. Van veiligheid- en isolatieglas tot spiegels, glas-in-lood en thermopane. Heeft u een speciale wens met betrekking tot glas? Neem contact met ons op en wij vertellen u meer over de mogelijkheden.

 

Glas voor monumentale panden

Voor monumentale panden hebben wij de beschikking over ‘monumentenglas’. Dit soort glas heeft een isolerende werking. Op deze manier kunnen wij monumentale en historische panden duurzaam aanpassen aan de hedendaagse eisen, wensen en comfort. Dit monumentale glas is leverbaar in diverse uitvoeringen, variërend in uitstraling, dikte, zonwering, geluidsisolatie en doorbraakbeveiliging.

 

Over Bosch & Nagelhout B.V. glaszetter Elburg

Bosch & Nagelhout is gevestigd in Doornspijk, maar inmiddels hebben we ook veel klanten in Elburg mogen voorzien van beglazing. Wij leveren beglazing aan particulieren en bedrijven, maar ook aan aannemers en instellingen. We zijn niet alleen als glaszetter actief in Elburg, maar u kunt ons ook inschakelen voor uw schilderwerk, zowel binnen als buiten.

 

Glaszetter Elburg voor glasherstel en glasservice

Bent u op zoek naar een glaszetter in Elburg voor glasherstel? Zoek dan niet langer verder en pak direct de telefoon (0525 – 74 50 40) of stuur een mail naar info@boschennagelhout.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze glasspecialisten staan graag voor u klaar!

Bel ons Offerte aanvragen

Wij zijn per direct op zoek naar schilders!

 

Ga naar de Vacature pagina